Welkom op mijn website!

Mijn naam is Liesbeth Molenaar en ik werk als ambulant pedicure. Dat betekent dat ik uw voeten een professionele pedicure behandeling geef in een voor u vertrouwde omgeving, nl uw eigen huis.

U heeft niet oud en slecht ter been te zijn voordat ik kom. Het is voor iedereen die het prettig vindt om thuis een pedicurebehandeling te krijgen. Ik neem alle benodigde materialen mee inclusief kruk, beensteun en opvangschaal. U kunt thuis op uw eigen stoel plaats nemen.

In juli 2019 heb ik mijn diploma gehaald bij het Gelders Opleidingsinstituut in Arnhem. Verder ben ik aangesloten bij brancheorganisatie Pro Voet.

Sinds september 2020 volg ik de opleiding tot Medisch Pedicure. 

Met deze kennis kan ik u nog beter adviseren en u van uw voetproblemen afhelpen. 

Bent u woonachtig in Apeldoorn of Ugchelen en heeft u (veel) eelt, schimmelnagels, pijnlijke likdoorns, last van kloven of een ingroeiende nagel? Blijf er niet langer mee rondlopen maar neem contact met mij op. Mail: info@pedicurepraktijkmolenaar.nl
Lieve cliënten, 

Zoals verwacht, is de lockdown met 3 weken verlengd tot en met 9 februari. Dat betekent dat ik mijn deuren voor jullie gesloten moet houden.

Afspraken die tot en met 9 februari gepland staan, komen helaas te vervallen. Als duidelijk is wanneer ik weer mag starten zal ik iedereen bellen voor het inplannen van een afspraak.

Heb je in de komende periode voetklachten, aarzel dan niet om mij te bellen of een berichtje te sturen. Ik kijk op dat moment wat ik, op afstand, voor je kan betekenen.

Ik mag helaas niemand behandelen, maar ik heb nog altijd hele fijne producten voor de huid  (nagelolie, voetcreme, crème voor droge/ruwe/gebarsten plekjes), spray/oliedruppels voor schimmelnagels, Heb je één van deze producten nodig?  Denk dan aan mij! Bel/app je bestelling door en ik bezorg het in Apeldoorn graag bij je thuis!

Hopelijk tot snel!!

Groet!
Liesbeth